Dakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie is cruciaal bij al onze dakwerken in West- en Oost-Vlaanderen. Dakisolatie vermijdt onnodig warmteverlies, heeft een geluidswerende werking en verbetert de EPC-score van uw pand. Het resultaat? Uw energieverbruik gaat fors naar omlaag, terwijl uw wooncomfort verhoogt.
Dakkoepels

Dakkoepels

Is uw kantoorruimte nogal donker? Zijn er niet genoeg ventilatiemogelijkheden in uw woning? Dan is een dakkoepel, lichtkoepel of platdakvenster aangeraden. U kiest volledig zelf hoe de dakkoepel eruitziet. De mogelijkheden zijn legio: bol of vlak, glas of acrylaat, opaal of transparant.
Groendaken

Groendaken

Groendaken, daktuinen of sedumdaken leveren niets dan voordelen op. Deze groene eyecatchers reduceren stress, dempen geluid en regelen de temperatuur in uw pand. Bovendien verhogen ze de brandveiligheid, verbeteren ze de luchtkwaliteit en verrijken ze de biodiversiteit in de stad.
Dakherstelling

Dakherstelling

Kampt u met een daklekkage? Moet uw dak of dakgoot dringend gereinigd worden? Of is uw dakkoepel gebarsten? DAK EPDM is steeds snel ter plaatse voor alle dakwerken in West- en Oost-Vlaanderen. Met een dakherstelling of -onderhoud kunnen we de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen.
Dakrenovatie

Dakrenovatie

Heeft uw roofing of EPDM-dakbedekking zijn beste tijd gekend? Dan gaan we over tot een totale dakrenovatie. We gaan altijd tijd- en kostenbesparend te werk en leggen – waar mogelijk – nieuwe EPDM-folie over uw oude dakbedekking heen.