DAK EPDM, specialist in particuliere en industriële dakwerken

Wilt u EPDM-dakbedekking, dakisolatie of dakkoepels laten plaatsen? Is uw dak dringend toe aan een dakherstelling of dakrenovatie? Contacteer DAK EPDM voor al uw particuliere en industriële dakwerken in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal bij alles wat we doen.

Particuliere en industriële dakwerken van A tot Z

U kunt ons team inschakelen voor de meest uiteenlopende particuliere en industriële dakwerken, maar de installatie van EPDM-dakbedekking is onze specialiteit. We plaatsen EPDM-folie van RESITRIX of Firestone op de platte en licht hellende daken van zowel industriële panden als privéwoningen. Dit hightech, eenlaagse synthetische rubber is bijzonder duurzaam, flexibel, waterdicht en milieuvriendelijk. Het is daarnaast bestand tegen zonlicht, ozon, temperatuurschommelingen en allerhande weersomstandigheden. Bovendien geldt EPDM-folie als de ideale wortelwerende basis voor groendaken. Dankzij die waardevolle eigenschappen vormt EPDM het perfecte dakbedekkingsmateriaal voor toekomstbestendige gebouwen.

Niets is zo belangrijk als dakisolatie om woon- en werkcomfort te garanderen. Dakisolatie heeft niet alleen een geluidswerende, maar ook een warmteregulerende werking. In de zomer blijft uw privé- of bedrijfsgebouw lekker koel, terwijl het in de winter hemels warm is. Met dakisolatie kunt u dus uw EPC-score verbeteren en flink op uw energierekening besparen. DAK EPDM plaatst zowel PIR- als PUR-isolatie van de topmerken UNILIN of Recticel Insulation en zorgt zo voor een hoogwaardige isolatieoplossing.

Bij onze particuliere en industriële dakwerken verliezen we ook dakkoepels niet uit het oog. Dakkoepels, ook wel ‘lichtkoepels’, ‘platdakvensters’ of ‘lichttunnels’ genoemd, vormen namelijk een grote meerwaarde voor elk privé- en industrieel gebouw. Ze laten u toe om meer dag- en zonlicht binnen te laten én dragen bij tot een gezonde binnenlucht. Bovendien verhogen dakkoepels de waarde van uw pand. En dat is altijd mooi meegenomen, toch? DAK EPDM plaatst hoogwaardige SKYLUX-dakkoepels en -dakopstanden in alle vormen, materialen, uitvoeringen en soorten. Vierkante of bolle dakkoepels, acrylaat of polycarbonaat dakkoepels, opale of transparante dakkoepels, inbraakwerende of brandvertragende dakkoepels … Alles is mogelijk!

Wilt u uw stadspand opfleuren én de natuur een duwtje in de rug geven? Dan is een groendak uw match made in heaven. Een groendak, daktuin of sedumdak wordt bovenop uw EPDM-dakbedekking gelegd en kan bestaan uit planten, kruiden, bloemen, struiken, bomen en gras, net zoals een gewone tuin. De voordelen van een groendak zijn legio. Het dempt omgevingsgeluiden, houdt de binnentemperatuur aangenaam en verhoogt de brandveiligheid van uw pand. Een groendak heeft daarnaast een positieve invloed op het milieu: het verbetert de luchtkwaliteit en verrijkt de biodiversiteit. DAK EPDM installeert uw groendak deskundig, tegen een zachte prijs.

Is uw dakbedekking beschadigd? DAK EPDM staat klaar om uw dak te onderhouden en te herstellen zodat u er langer van geniet. Onze dakwerkers komen langs in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen om daklekkages op te sporen en te dichten, uw dak en dakgoten te reinigen en uw dakkoepels te vervangen. Heeft uw pvc-, bitumen- of EPDM-dakbedekking zijn levensduur bereikt? Dan gaan we over tot een volledige dakrenovatie. We gaan zo efficiënt mogelijk te werk bij alle particuliere en industriële dakwerken en leggen de nieuwe EPDM-folie waar mogelijk bovenop de versleten dakbedekking.

Over ons
Over ons
Over ons

Waarom samenwerken met DAK EPDM?

Onze gekwalificeerde en betrouwbare dakwerkers hebben al meer dan een decennium ervaring in particuliere en industriële dakwerken. Ze zijn intensief intern opgeleid en hebben reeds heel wat tevreden klanten op de teller staan. De combinatie van hun knowhow en uw input resulteert steeds in een duurzaam en toekomstbestendig eindresultaat.

DAK EPDM staat garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We slagen erin om steeds eerlijke prijzen aan te bieden, zónder daarbij in te boeten aan kwaliteit. Bij alle particuliere en industriële dakwerken gebruiken we materialen van gerenommeerde merken, zoals RESITRIX, Firestone, UNILIN, Recticel Insulation en SKYLUX.

Een vlekkeloze en propere afwerking is bij ons de regel, niet de uitzondering. We voeren al onze particuliere en industriële dakwerken uit met de grootste precisie en zorg. Beschikt uw industriegebouw over een omvangrijk dak? Heeft uw dak heel wat moeilijk bereikbare hoeken en kantjes? Geen enkele uitdaging schrikt ons af. We dichten, isoleren, herstellen of renoveren uw dak steeds vakkundig, tot op de állerlaatste millimeter.

Ons team werkt doelgericht en efficiënt. En dat ziet u terug in alles wat we doen. Vraagt u een offerte aan? Dan komen we reeds binnen de 3 dagen bij u ter plaatse voor een kennismakingsgesprek. We luisteren naar uw wensen, bepalen welke particuliere of industriële dakwerken vereist zijn en stellen een voorstel op maat op. Kampt u met een daklekkage en moet uw dak dringend hersteld worden? Ook dan kan ons team snel schakelen en spoedig in actie schieten om het probleem te verhelpen.

Ons team voert alle particuliere en industriële dakwerken uit in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen. U kunt onze dakwerkers inschakelen voor dakwerken in onder andere Gent, Brugge, Oostende, Aalst, Geraardsbergen, Izegem, Ronse en Zottegem. Maar onze dakwerkers komen ook graag bij u ter plaatse voor particuliere en industriële dakwerken in Kortrijk, Ninove, Roeselare, Oudenaarde, Ieper, Blankenberge, Maldegem, Eeklo en Aalter.

Over ons

Ga aan de slag met uw particuliere of industriële dakwerken

CONTACTEER DAK EPDM